1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. BÜRO MEMUR-SEN’DEN UYARI GELDİ: ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILABİLİR

BÜRO MEMUR-SEN’DEN UYARI GELDİ: ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILABİLİR

featured

Büro Memur-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Fethi Akbulut, vatandaşların kurumlara giderek hem kendi hem de memurların sağlığını tehlikeye atması üzerine açıklama yaptı.

Türkiye’de ve Şanlıurfa’da koronavirüs tedbirleri kapsamında birçok önlem alındı. Bu kapsamda çalışmalar yapılırken, özellikle Şanlıurfa’da vatandaşların bazı kurallara uymaması tepki topladı.

Yapılan tüm uyarılara rağmen sokağa çıkan vatandaşlar, kentteki birçok kuruma giderek yoğunluğa neden oldu. Burada sıraya giren ve uzmanların “mesafeyi koruyun” uyarılarına rağmen çok yakın mesafede duran vatandaşlar, adeta hayatlarını hiçe saydı.

Yaşanan durumla ilgili olarak vatandaşları uyaran ve işlemlerin elektronik ortamda da yapılabileceğini belirten Büro Memur-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Fethi Akbulut, şunları söyledi:

“Koranavirüs nedeniyle birçok işyeri ve kuruluşlar kapatıldı. Cumhurbaşkanlığı tarafından ek önlemler adı altında yayınlanan genelgede kamu çalışanlarının da esnek çalışma ve dönüşümlü çalışma sistemine geçmesiyle vatandaşların ve memurların sağlığı açısından, mükelleflerin elektronik ortamda işleri yapmalarını tavsiye ediyoruz. Vatandaşların evinde kalmaları kendileri ve çevrelerinin sağlığı için iyi olacaktır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BÜRO MEMUR-SEN’DEN UYARI GELDİ: ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILABİLİR
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!