1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Konyalı gençlerden duyarlı davranış

Konyalı gençlerden duyarlı davranış

featured

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İçişleri Bakanlığı kararıyla 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmasının kısıtlanması nedeniyle gençlere çağrıda bulundu. Başkan Altay’ın çağrısına kulak veren gençler, ikamet ettikleri apartmanların girişine notlar bıraktı. Notlara kaldıkları daire numarasını da yazan gençler, 65 yaş üstü yaşlılara “ Siz evinizde kalın biz, ihtiyaçlarınızı karşılarız” çağrısında bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsünün yayılmasını engellemek amacıyla evlerinden dışarı çıkmayan 65 yaş üstü vatandaşlar için gençlere çağrıda bulundu. 65 yaş üstü vatandaşların çok değerli olduğunu ve alınan önlemlerin onların sağlığı için olduğunu belirten Başkan Altay, “Devletimiz tüm ihtiyaçları karşılıyor ama gençlerimiz için vefa vakti. Yakınlaşma mesafesini koruma şartıyla kurallara uyarak komşuluğu göstermenin tam zamanı” dedi.

GENÇLER ALTAY’IN ÇAĞRISINA UYDU

Başkan Altay’ın çağrısına kulak veren gençler, ikamet ettikleri apartmanların girişine 65 yaş üstü vatandaşlar için notlar bıraktı. Notlara kaldıkları daire numarasını yazan gençler, “ Evinizde kalın, biz ihtiyaçlarını karşılarız” ifadelerine yer verdi.

“GÜVENİMİZİ BOŞA ÇIKARMADINIZ”

Sosyal medyadan yaptığı çağrının ardından gençlerden birçok mesaj aldığını belirten Başkan Altay, “Size olan güvenimizi hiç boşa çıkarmadınız. Onlarca mesaj aldım. Duygulandım gururlandım” ifadelerini kullandı.

Corona,İçişleri Bakanlığı,izmir,Konya,tiyatro,Türkiye

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Konyalı gençlerden duyarlı davranış
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!