1. Haberler
  2. Eğitim
  3. AÖF sınav sonuçları açıklandı! AÖF final sınavı sonuçları sorgu ekranı…

AÖF sınav sonuçları açıklandı! AÖF final sınavı sonuçları sorgu ekranı…

featured

AÖF sınav sonuçları açıklandı! AÖF final sınavı sonuçları sorgu ekranı… / Haberin Peşinde Urfa

Üniversite eğitimine Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bünyesinde devam eden öğrencilerin katıldığı AÖF bahar dönemi final sınavı sonuçları erişime açıldı. Online olarak yapılan sınavın sonuçları Açıköğretim Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden sorgulanabiliyor.

2020-2021 eğitim dönemi AÖF bahar dönemi final sınavı sonuçları belli oldu. AÖF sınavı 2. ve 6. yarı yıl dersleri için 29, 30, 31 Mayıs, 4. ve 8. yarı dersleri için 5, 6, 7 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilmişti.

AÖF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA

AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçlarını açıkladı. Sonuçları öğrenmek isteyen öğrencilerin Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencilerinin kullandığı login.anadolu.edu.tr sistemi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yapmaları gerekiyor.

AÖF SINAV SONUÇ İTİRAZI NASIL YAPILIR?

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz. İtirazlar Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği birimine dilekçe göndererek veya [email protected] adresine e-posta göndererek yapılabilir.

açıköğretim,Anadolu Üniversitesi,AÖF,AÖF sınav sonuçları,öğrenci,sınav

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AÖF sınav sonuçları açıklandı! AÖF final sınavı sonuçları sorgu ekranı…
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!