1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Antalya’da ‘evde kal’ çağrılarına rağmen tur gezisi düzenlediler

Antalya’da ‘evde kal’ çağrılarına rağmen tur gezisi düzenlediler

featured

Antalya’da corona virüsün yayılmasını engellemek için alınan önlemler kapsamında kültürel gezi alanları gibi lokasyonlara yerli ve yabancı turistlerin toplu olarak taşınması yasaklanırken, Düden Şelalesi’nde yaklaşık 30 kişilik turist grubu görüntülendi.

Yeni tip corona virüse (Covid-19) karşı için alınan tedbirler kapsamında Antalya İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu geçtiğimiz günlerde toplanarak, 13 maddelik kural açıklamıştı. Alınan kararlar kapsamında il genelinde turistik gezi ve dalış amaçlı her türlü deniz ulaşımı sağlanan yat, tekne faaliyetleri durduruldu. Ayrıca tur operatörleri veya konaklama tesisleri tarafından şehir içinde veya şehirlerarasında AVM, kültürel gezi alanları gibi lokasyonlara yerli ve yabancı turistlerin toplu olarak taşınması yasaklanırken, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği de turist gruplarına yönelik gezileri yasakladı.

ÖNLEMLERİ HİÇE SAYDILAR

Virüs için önlemler alınmaya ve yasaklar koyulmaya devam ederken, Antalya’da Düden Şelalesi’nde bir tur otobüsü tarafından yaklaşık 30 kişilik tur getirildiği kameralara yansıdı.(İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Antalya’da ‘evde kal’ çağrılarına rağmen tur gezisi düzenlediler
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!