1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Corona virüsüne karşı uzmanından öneri!

Corona virüsüne karşı uzmanından öneri!

featured

1 Uzmanların, corona virüsüne (Covid-19) karşı bağışıklığı güçlendiren besin tüketimine yönelik önerileri sürüyor. Bu önerilere kırmızı pancar turşusu da eklendi. 2 Corona virüsüne karşı antioksidan ve mikroorganizma içeriği yüksek besin öğesi olan…

1 Uzmanların, corona virüsüne (Covid-19) karşı bağışıklığı güçlendiren besin tüketimine yönelik önerileri sürüyor. Bu önerilere kırmızı pancar turşusu da eklendi.

2 Corona virüsüne karşı antioksidan ve mikroorganizma içeriği yüksek besin öğesi olan kırmızı pancar turşusu da uzmanların önerileri arasında yer alan besinler arasında bulunuyor.

3 Beslenmenin sağlık ve yaşam kalitesi açısından en önemli unsur olduğunu belirten uzmanlar, “Corona virüsüne karşı bağışıklık sistemimizi güçlendirmek amaçlı probiyotikten zengin besinlere önem vermemiz gerekecek.

4 Kırmızı pancar antioksidan özelliği yüksek bir besin. Aynı zamanda da demir ve A vitamini açısından yüksek. Yine kırmızı pancar vücudumuzun oksijenlenmesini artıran bir besin. Solunum yolu sıkıntılarında oldukça önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Corona virüsüne karşı uzmanından öneri!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!