1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. BAKANLIK UYARISI DA URFALILARI DURDURMADI!

BAKANLIK UYARISI DA URFALILARI DURDURMADI!

featured

Koronavirüs, Türkiye’de de hızla can almaya devam ederken bazı Şanlıurfalılar tüm uyarılara kayıtsız kalmaya devam ediyor. Öyle ki Bakanlığın uyarısına rağmen bu akşam otogarda yine asker uğurlaması yapılmak istendi. Ceza da gecikmedi.

Şanlıurfa’da koronavirüs salgınına rağmen bazı vatandaşlar hem kendi canını hem başkalarının canını hiçe sayamaya devam ediyor.

Türkiye’de hızla yayılan koronavirüs nedeni ile önlemler en üst seviyeye çıkarılırken, dün Şanlıurfa başta olmak üzere birçok kentte yapılan asker uğurlaması törenleri tepkilere neden oldu. Dün yaşanan manzaraların ardından İçişleri Bakanlığı Twitter hesabından açıklama yaparak,  “Koronavirüsün ülkemizde yayılmasını engellemek için uygulanan kurallardan sosyal mesafe kuralını asker uğurlamalarında da uygulamalıyız. Bu konuda hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz” denildi.

Ancak kentte bazı asker yakınları dün olduğu gibi bugün de Şanlıurfa Otogarının yolunu tuttu.

Polis ekiplerinin önlem aldığı otogara giremeyen vatandaşlar, asker uğurlama eğlencesinden vazgeçmedi ve otogarın önünde araçlarının müziğinin sesini açarak eğlendi. Polis ekipleri ise kutlama yapan vatandaşlara anonslarla uyararak plakalara ceza yazıldığını belirtti. Polisin uyarıları ve cazalarının ardından eğlenceye son verdi.

Öte yandan dünden bu yana otogara yolcu dışında kimse alınmıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAKANLIK UYARISI DA URFALILARI DURDURMADI!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!