1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Cem Boyner’den sokağa çıkanlara tepki

Cem Boyner’den sokağa çıkanlara tepki

featured

Ünlü iş insanı Cem Boyner, corona salgını nedeniyle yapılan bütün uyarılara rağmen sokağa çıkan vatandaşlara sert tepki gösterdi.

Boyner, Instagram’dan yaptığı açıklamada sert ifadeler kullandı ve “Kabul edemiyorum” dedi.

Boyner’in paylaşımı şöyle:

“Kabul edemiyorum!!!

Sevgili Herkes,

Tüm sağlıkçılar risk altında bizler için çırpınıyorlar..

Sayısız işyeri, sizlerin ,ailelerinizin ve müşterilerimizin sağlığını düşünerek ,salgının hızını yavaşlatabilmek için kapandı.

Sadece Boynergrup içinden 7000 kişi evine kapandı. Boşuna yapılmış olmasın bu fedakârlık..Ailenize, dostlarınıza, sokağa çıkan herkese anlatın ,bu bir tatil değildir, aile büyüklerini ziyaret fırsatı hiç değildir, piknik ve gezinti zamanı da değildir, hatta geniş sofralarda misafir buluşması da değildir. Evlerde kendi başınıza sabırla salgının hızını kesme zamanıdır.Bu gerçeği görmemek ve gereği gibi davranmamak hiç kimseye değilse,sağlığınız için cephenin en önünde savaşan sağlık ordusuna ayıptır, günahtır.”

aile,Corona,Instagram,Sağlık,tatil

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cem Boyner’den sokağa çıkanlara tepki
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!