1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Prof. Dr. Orhan Kural: Bu virüs zengin, fakir ayrımı yapmıyor

Prof. Dr. Orhan Kural: Bu virüs zengin, fakir ayrımı yapmıyor

featured

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve binlerce insanın hayatına mal olan corona virüsü (Covid-19) ile ilgili birçok bilim insanı çeşitli açıklamalar yapmaya devam ediyor. Virüsü farklı yönlerinden ele alan bilim insanlarının arasına Prof. Dr. Orhan Kural da katıldı. Kural, Instagram hesabından yayınladığı bir video ile insanları düşünmeye sevk etti.

Corona virüsünün bambaşka yönünü ele alan çevre araştırmacısı, gezi yazarı Prof. Dr. Orhan Kural, tüm toplumu korkuya sürükleyen corona virüsü hakkında çektiği video ile pek çok insanın duygularına tercüman oldu.

Kural’ın açıklamaları, virüsün bilimsel yönlerinden ziyade daha çok insanlığa bir sitem niteliğinde oldu. Kural, yıllardır hayvanlara yöntemler ile işkence ettiğimizi, şimdi ise sıranın hayvanlarda olduğunu belirtti.

Ardından Afrika’da her gün ölen insan sayısından, sıtma ve doktorsuzluktan öldüğünü hatırlatan Kural, virüsün zengin-fakir ayrım yapmadığını söyleyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Video kısa sürede sosyal medyada yankı buldu.

Afrika,Bilim,bilim insanı,Corona,gezi,Instagram,işkence

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Prof. Dr. Orhan Kural: Bu virüs zengin, fakir ayrımı yapmıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!