1. Haberler
  2. Yaşam
  3. 15 yıl önce basılan Kehanetler kitabından virüs salgını ile ilgili dikkat çeken satırlar

15 yıl önce basılan Kehanetler kitabından virüs salgını ile ilgili dikkat çeken satırlar

featured

ABD’li medyum Sylvia Browne ve Lindsay Harrison tarafından 15 yıl önce yazılan Kehanetler kitabında 2020’de akciğerlere saldıran zatürre benzeri bir hastalığın çıkacağını kaleme aldığı ortaya çıktı.

Sosyal medyada yayılan bir video, ABD’li medyum Sylvia Brown ile Lindsay Harrison’ın 15 yıl önce kaleme aldığı Kehanetler kitabında corona virüsü benzeri bir salgından bahsettiğini ortaya koydu.

KEHANETLER KİTABINDAN DİKKAT ÇEKEN SATIRLAR

Kitabın 210. sayfasında şu ifadeler geçiyor:

“2020’lerde, akciğerleri ve bronşları ciddi oranda etkileyen, tedaviye ise zalimce direnen zatürre benzeri bir hastalığın patlaması nedeniyle ortalıkta ameliyat maskeleri ve plastik eldivenlerle dolaşan çok daha fazla insan göreceğiz. Hastalık hakkında kafa karıştırıcı olan şey ise; bir kış boyunca müthiş bir paniğe yol açtıktan sonra, on yıl içerisinde hem sebeplerini hem de tedavisini gizemli bırakarak tamamen ortadan kaybolması olacak.”

ABD,ameliyat,Corona

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
15 yıl önce basılan Kehanetler kitabından virüs salgını ile ilgili dikkat çeken satırlar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!