1. Haberler
  2. Sağlık
  3. 90’lık karı-koca corona virüsü yendi

90’lık karı-koca corona virüsü yendi

featured

90’lık karı-koca corona virüsü yendi / Haberin Peşinde Urfa

Osmaniye’de 92 yaşındaki Mahmut ve 90 yaşındaki Hüsne İslah çifti yakalandıkları corona virüsü yenerek sağlıklarına kavuştu.

Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı İrfanlı Mahallesi’nde yaşayan Mahmut ve Hüsne İslah çifti bir süre önce Covid-19’a yakalandı. Yaşlı karı kocanın her ikisinde de şeker, astım, kemik erimesi, Alzheimer hastalığı olmasına rağmen hastalığın belirtilerini hafif geçiren yaşlı çift evlerinde tedavi oldular.

10 gün süren karantinanın ardından tekrar test yaptıran Mahmut (92) ve Hüsne (90) çiftinin testleri negatif çıktı. Karantina sürecinde ilaçlarını düzenli kullandıklarını belirten Hüsne İslah, “Bizim için hastalık hafif geçti ama yine de zordu. Öksürük oldu, ateş oldu, kusasım geldi. Ama ilaçlarımızı düzenli kullandık. Allah’a şükür bu hastalığı atlattık” dedi.

Mahmut İslah ise, “Hastalığı atlattık Allah’a şükür. Hiç kolay değil zor bir hastalıkmış” diye konuştu. (.)

Corona,Osmaniye,şeker

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
90’lık karı-koca corona virüsü yendi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!