1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Bankaların çalışma saatleri belli oldu

Bankaların çalışma saatleri belli oldu

featured

Bankaların çalışma saatleri belli oldu / Haberin Peşinde Urfa

Tam kapanma tedbirleri kapsamında bankalar makul sayıda personelle saat 10.00-16.00 arasında çalışacak.

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), 29 Nisan–17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak “tam kapanma tedbirleri” kapsamında banka şubelerinin 10.00-16.00 saatleri arasında, sayıları banka yönetimlerince belirlenecek şekilde ve makul sayıda personel ile hizmet vereceğini duyurdu.

TBB’den yapılan açıklamada, sokağa çıkma yasağı ve bu kapsamda işlem yapılmak istenen banka şubesinin kapalı olması nedeniyle, 30 Nisan-14 Mayıs tarihleri arasında bankalara olan edimlerini vadesinde yerine getiremeyecek olan müşterilere, müşterilerin talebi ve taraflarca uzlaşılması kaydıyla, edim sürelerinin uzatılması hususunda üyelere tavsiyede bulunulmasına karar verildiği de belirtildi.

Öte yandan bankaların, uzaktan kimlik tespiti yaparak mobil c.zlar ve bilgisayarlar aracılığıyla müşteri kabul etmesine olanak sağlayan düzenleme 1 Mayıs’ta yürürlüğe girecek.

banka,Corona,Ekonomi,İçişleri Bakanlığı,internet,Türkiye

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bankaların çalışma saatleri belli oldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!