1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. Urfa’daki iğrenç tecavüz davasında karar verildi!

Urfa’daki iğrenç tecavüz davasında karar verildi!

featured

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 14 yaşındaki küçük kıza tecavüz eden ağabeyi ve dayısı 24’er yıl hapis cezası aldı.

Olay, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelmişti.

13 Temmuz 2018 yılında Siverek’in Kale Mahallesi’nde yaşanan olayda, rahatsızlanınca ailesi tarafından Siverek Devlet Hastanesi’ne götürülen 14 yaşındaki A.B.’nin, doğum sancısı yaşadığı belirlendi. Hastanenin doğumhanesine alınan A.B., kız çocuğu dünyaya getirdi.

Doktorların reşit olmayan kız çocuğunun doğum yaptığını bildirmesiyle hastaneye gelen polisler, kız çocuğunun psikolog nezaretinde bilgisine başvurdu. A.B., ağabeyi ile görme engelli dayısının tecavüzüne uğradığını ve yaşadıklarını tehdit edildiği için ailesine ya da başka kimseye anlatamadığını söyledi. Hamile kaldığını kısa süre önce öğrendiğini ve bol kıyafetler giyerek bu durumu gizlemeye çalıştığını anlatan A.B., çocuğun kimden olduğunu ise bilmediğini söyledi.

Gözaltına alınan dayı ve ağabey ise A.B. ile kendilerini zorlamasıyla ilişkiye girdiklerini doğrulayıp, dünyaya gelen çocukla ilgili birbirlerini suçladı. A.B. devlet korumasına alınırken, dayısı ile ağabeyi ise tutuklandı.

Küçük kıza tecavüz eden ağabeyi ve dayısı hakkında açılan davanın duruşması ise bugün görüdü. Üzerlerine atılı suçlamayı kabul eden sanıklar, tecavüzü gerçekleştirenin yalnızca kendileri olmadığını belirterek, tahliye talep ettiler. 

Mahkeme, İstinaf Mahkemesi’nin işaret ettiği eksiklerin giderildiğini belirterek, her iki sanığa ayrı ayrı “Çocuğun cinsel istismarı” suçundan 24’er yıl hapis cezası verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Urfa’daki iğrenç tecavüz davasında karar verildi!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!