1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Doktora yumruklu saldırı

Doktora yumruklu saldırı

featured

Doktora yumruklu saldırı / Haberin Peşinde Urfa

Ünye Devlet Hastanesi’nde görevli doktor Çetin Karadağ, hasta yakını İlhan T.’nin yumruklu saldırısına uğradı. Doktor saldırıda yaralanırken, şüpheli gözaltına alındı.

Pandemi nedeniyle bir yılı aşkın süredi ağır koşullarda hayati risk altında hizmet vermeye çalışan sağlık emekçilerine saldırılar bitmiyor.

Son olay Ordu Ünye Devlet Hastanesi’nde yaşandı. Sabah saatlerinde hasta yakını İlhan T., henüz bilinmeyen bir nedenle Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Çetin Karadağ ile tartıştı.
Tartışmanın büyümesi üzerine hasta yakını doktora yumruklamaya başladı. Güvenlik görevlilerinin müdahale ettiği saldırgan, gelen polis ekiplerine teslim edildi.

SORŞTURMA BAŞLATILDI

Saldırı sonrası yaralanan doktora acil serviste müdahale edildi. Doktor Karadağ, saldırgandan şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Doktora yumruklu saldırı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!