1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. İL SAĞLIK MÜDÜRÜ: URFA’YA DÖNEN YOLCULAR KARANTİNAYA ALINACAK

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ: URFA’YA DÖNEN YOLCULAR KARANTİNAYA ALINACAK

featured

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Emre Erkuş, umreden dönen Şanlıurfalı vatandaşların başka bir ilde karantina altına alınacağını ve Urfa’ya olan son uçuşun da kaldırıldığını açıkladı.

Umre ibadetlerini tamamlayarak Medine’den havalanan uçakta bulunan Türk vatandaşları, Ankara ve Konya’da karantina altına alınıyor.

Umreden dönenler için Ankara ve Konya’da sıkı tedbirler alınırken, Şanlıurfa’ya gelen yolcuların durumu vatandaşları endişelendiriyordu. GAP Havalimanına inen yolcularla ilgili tedbir alınıp alınmayacağı merakla beklenirken, İl Sağlık Müdürü Emre Erkuş’tan açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Erkuş, umreden dönen yolcuların karantinaya alınacağını ve bugün Urfa’ya inmesi beklenen son uçuşun da kaldırıldığını kaydetti.

İşte, Erkuş’un yaptığı açıklama:

“Umreden gelenlerin son grubu bakanlığımızın talimatlarıyla Ankara ve bir başka ilde müşahadeye alınacaktır. Bugün Urfa’ya gelecek Umreciler de diğer ilde 14 gün gözlem altına alınacaktır. Urfaya olan uçuş kaldırılmıştır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İL SAĞLIK MÜDÜRÜ: URFA’YA DÖNEN YOLCULAR KARANTİNAYA ALINACAK
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!