1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. ŞANLIURFA – İHH’nin yardım tırları Suriye’ye gönderildi

ŞANLIURFA – İHH’nin yardım tırları Suriye’ye gönderildi

featured

ŞANLIURFA – İHH’nin yardım tırları Suriye’ye gönderildi / Haberin Peşinde Urfa

Tırlardan detaylar Uğurlama töreninden detaylar Şanlıurfa İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Behçet Atila’nın konuşması Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün konuşması Dua edilmesi ŞANLIURFA – Şanlıurfa’da hazırlanan 2 yardım tırı, Barış…

Tırlardan detaylar

Uğurlama töreninden detaylar

Şanlıurfa İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Behçet Atila’nın konuşması

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül‘ün konuşması

Dua edilmesi ŞANLIURFA – Şanlıurfa’da hazırlanan 2 yardım tırı, Barış Pınarı Harekatı ile terörden temizlenen Suriye‘nin Rasulayn ve Tel Abyad ilçelerine gönderildi.

Şanlıurfa İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Behçet Atila, uğurlama töreninde, yardım tırlarının 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde bölgeye gönderilmesinin anlamlı olduğunu belirtti.

Atila, “Tırlarımızda başta un olmak üzere gıda, temizlik maddeleri, soba, yakacak, yatak, mutfak gereçleri, kışlık kıyafet, battaniye, ayakkabı, bebek bezi, süt tozu gibi ihtiyaç malzemeleri bulunuyor. Bu yardımların ulaşmasını sağlayan tüm bağışçılarımıza, hayırseverlere teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de Türkiye’nin, dünyanın herhangi bir yerinde insan hakları ihlaline uğramış tüm mazlumların, mağdurların yanında olduğunu dile getirdi. Beyazgül, Suriye halkının yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti.


0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ŞANLIURFA – İHH’nin yardım tırları Suriye’ye gönderildi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!