1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Esenyurt’ta doktorlara bıçak ve demir çubukla saldıran kişi bu sefer tutuklandı

Esenyurt’ta doktorlara bıçak ve demir çubukla saldıran kişi bu sefer tutuklandı

featured

Esenyurt Yenikent Aile Sağlığı Merkezi’ndeki doktorlara bıçak ve demir çubukla saldıran kişi, dün çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmıştı. Saldırgan, savcılığın talimatıyla gece saatlerinde tekrar gözaltına alınıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Esenyurt Yenikent Aile Sağlığı Merkezi’ndeki doktorlara bıçak ve demir çubukla saldıran Enginay Engin, çıkarıldığı mahkemece dün serbest bırakılmıştı. Engin, savcılığın çıkardığı kararla dün gece tekrar gözaltına alındı.

Evinde polis ekipleri tarafından alınan Engin, işlemlerinin ardından Büyükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Engin, sağlık çalışanlarına küfür, hakaret, tehdit suçlarından tutuklanarak cezaevine sevk edildi. DHA

BAKAN KOCA’DAN TEPKİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, biri Gaziantep’te diğeri de İstanbul’da yaşanan sağlıkta şiddet olaylarına karşı sosyal medya hesabından tepkisini paylaşmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Esenyurt’ta doktorlara bıçak ve demir çubukla saldıran kişi bu sefer tutuklandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!