1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. Şanlıurfa’nın normalleşme ile imtihanı!

Şanlıurfa’nın normalleşme ile imtihanı!

featured

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve ülkemizde de 4 bin 540 kişinin ölümüne sebep olan koronavirüs salgını sebebiyle Şanlıurfa’da da yaklaşık 3 aydır süren kısıtlamalar, bugün itibarıyla esnetildi.

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve ülkemizde de 4 bin 540 kişinin ölümüne sebep olan koronavirüs salgını sebebiyle Şanlıurfa’da da yaklaşık 3 aydır süren kısıtlamalar, bugün itibarıyla esnetildi.

Koronavirüs salgını sebebiyle yaklaşık 3 aydır devam eden sınırlandırmalar ve yasaklar bugün normalleşme süreci kapsamında esnetildi. Lokanta ve restoranlar da yeniden faaliyete geçti.

Öte yandan lokanta, restoran ve plajlar bugün ile birlikte hizmet vermeye başladı.

Normalleşme kapsamında Şanlıurfalıların ilk gün soluğu sokak ce caddelerde aldı. Vatandaşların bir kısmı parklara, Balıklıgöl’e akın ederken, bir kısmı ise soluğu mağazalarda alarak alışveriş yaptı.

Trafik seviyesinin de üst noktaya çıktığı Şanlıurfa’da bazı vatandaşlar maske takıp sosyal mesafeye uyarken, bazıları ise hem maske takmadı hem de sosyal mesafeyi hiçe saydı.

RuhaAjans

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şanlıurfa’nın normalleşme ile imtihanı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!