1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Şanlıurfa’da bir mahalle, firma çalışanları ve 9 bina karantinaya alındı

Şanlıurfa’da bir mahalle, firma çalışanları ve 9 bina karantinaya alındı

featured

Şanlıurfa’da yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında bir mahalle, bir firma ve çalışanları ile 9 bina karantinaya alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Birecik ilçesine bağlı kırsal Karababa Mahallesi, Viranşehir ilçesi Kışla Mahallesi, Siverek ilçesine bağlı Ayvanat, Yenişehir, Dicle, Esmer Çayır, Eyyübiye ilçesine bağlı Hayati Harrani, Tepe Mahallesi ile Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi Mahallerinde oturan birer kişinin Kovid-19 test sonuçları pozitif çıktı. Bunun üzerine İl Hıfzısıhha Kurulunca, salgınla mücadele kapsamında yeni tedbirler alındı. Bu kişilerin yaşadığı Viranşehir ilçesine bağlı Kışla Mahallesi’nin tamamı ve ilgili mahallelerdeki 9 binada 14 gün karantina tedbiri uygulanmasına karar verildi.

Kararda Eyyübiye ilçesi 2. Organize Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren bir firma çalışanlarınca maske takılmaması, sosyal mesafe kuralına dikkat edilmemesi ve pozitif çıkan vakanın diğer çalışanlar ile yakın temaslı olması nedeniyle ilgili firma çalışanları ve üretime 14 gün karantina tedbiri uygulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şanlıurfa’da bir mahalle, firma çalışanları ve 9 bina karantinaya alındı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!