1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Instagram Küçük Destek nedir? Instagram’da Küçük Destek storysi nasıl yapılır?

Instagram Küçük Destek nedir? Instagram’da Küçük Destek storysi nasıl yapılır?

featured

Instagram’dan corona virüsü sebebiyle zarar gören küçük işletmelere destek hamlesi geldi. Instagram Küçük Destek özeliği corona virüsüyle mücadele sırasında zarar gören işletmeler için sipariş, bağış ve hediye kartları paylaşımını içeriyor ve işletmelere ufak da olsa destek sağlamayı amaçlıyor.

Instagram’ın hikayeler kısmına eklenen “Küçük Destek” bölümü corona virüsü salgını sebebiyle zarar gören işletmelere destek olmayı hedefliyor. Instagram COO’su Justin Osofsky konu hakkında “Küçük işletmeler yerel toplulukların belkemiği ve restoranlar mahallelerin ruhu. İnsanları bir araya getiriyor ve topluluk oluşturuyorlar. Onların açık kalmalarına ve müşterilerle iletişim halinde olmalarına yardımcı olmak için üstümüze düşeni yapmak istiyoruz.” açıklamasını yaptı.

INSTAGRAM KÜÇÜK DESTEK NASIL KULLANILIR?

Instagram’da Küçük Destek çıkartması ile istediğiniz küçük işletmenin Instagram adresini etiketleyebilirsiniz. Etiketli paylaşımları en ön sırada gösteren Instragram, zarar gören işletmeleri destekleyen paylaşımların daha çok kişi tarafından görülmesini hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Instagram Küçük Destek nedir? Instagram’da Küçük Destek storysi nasıl yapılır?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!