1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. KARAKÖPRÜ KIRSALINDA PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

KARAKÖPRÜ KIRSALINDA PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

featured

Karaköprü Belediyesi, Yoğunburç Kırsal Mahallesindeki yollarda kilitli parke döşeme çalışması yapıyor.

Karaköprü Belediyesi, ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde yol çalışmalarını devam ettiriyor. Kırsal hizmetler müdürlüğü ekipleri tarafından Yoğunburç Kırsal Mahallesinde yollarda kilitli parke döşeme çalışması başlatıldı. Kırsal mahalledeki köy içi yolların tümü kilitli parke döşenerek tozdan ve çamurdan kurtarılıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kırsal mahallelerde vatandaşların toza ve çamura maruz kalmaması için kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “Yoğunburç kırsal mahallemizde mahalle içindeki yolları kışın çamurdan yazın da tozdan kurtarmak için kilitli parke döşeme çalışmasına başladık. Kırsal mahallelerimizde kırsal hizmetler müdürlüğümüz incelemeler yaparak uygun mahallelerimizde kilitli parke döşeme işini devam ettirecek. Kırsal mahallelerimiz geliştirmek ve değiştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

Yoğunburç Kısal mahalle muhtarı Osman Kırmızı, mahalle içindeki yolları kışın çamurdan yazın da tozdan geçilmediğini, mahalle içindeki yolların kilitli parke taşıyla döşenmesiyle çamurdan kurtulduklarını belirterek çalışmalarından dolayı Karaköprü Belediyesine teşekkür etti. 

Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Yoğunburç kırsal mahallesinden sonra nüfus olarak fazla olan kırsal mahallelerde kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KARAKÖPRÜ KIRSALINDA PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!