1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. Şanlıurfa’da en çok hangi bölgeler riskli?

Şanlıurfa’da en çok hangi bölgeler riskli?

featured

Sağlık Bakanlığı’nın Hayat Eve Sığar uygulamasında corona virüsü riskini içeren harita erişime açıldı. Haritaya bakıldığında ise Şanlıurfa’daki risk alanlarını da görebilmek mümkün oluyor.

Hayat Eve Sığar uygulaması vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Sağlık Bakanlığı tarafından koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirler arasında vatandaşları bilgilendiren Hayat Eve Sığar uygulaması da yer alıyor.

Uygulama ile vatandaşlar sağlık durumlarında değişim gördüklerinde, bunu uygulamada her gün doldurabildikleri sağlık testiyle bildirebiliyor, bulundukları konumdaki risk haritasını görebiliyorlar.

Yeşil bölge en düşük, sarı bölgeler orta riskli, kırmızı ise yüksek riskli bölgeyi ifade ediyor. Bununla beraber harita üzerinden herhangi bir işarete yer verilmeyen bölgelere de sıkça rastlamak mümkün.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şanlıurfa’da en çok hangi bölgeler riskli?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!