1. Haberler
  2. Siyaset
  3. ALAGÖZ; “DAHA KAÇ KEZ TEMELİ ATILACAK ?”

ALAGÖZ; “DAHA KAÇ KEZ TEMELİ ATILACAK ?”

featured

Şanlıurfa’da yıllardır temeli atılan ancak bir türlü yapımına başlanamayan şehir hastanesi için müjdeli haber geldi.

MKYK Üyesi Vildan Polat “Hemen temel atılacak” dedi.Şanlıurfa’da yapımı şehir efsanesine dönen 1800 yataklı Şehir Hastanesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 2015’te temeli atılan 3 Sağlık Bakanı döneminde bir türlü yapımına başlanamayan Şehir Hastanesi nihayet inşaat aşamasına geçiyor.Bu konu tartışmalarında beraberinde getirdi.


Şanlıurfa CHP Halliye İlçe Başkanı Av.İbrahim Halil Alagöz Kendi sosyal medya hesabından bu konuyla ilgili bir gerçeği gözler önüne serdi. Alagöz paylaşımında ;

“Geçen yıl ki yerel seçimler kapsamında AKP Genel Başkanı Şanlıurfalı hemşehrilerimize 1700 yataklı şehir hastanesinin inşaatının devam ettiğini söylemişti. Ancak şimdi de temel atılacağı şeklinde müjde veriliyor. Henüz temeli dahi atılmamış bir hizmetin daha kaç sefer müjdesi verilecek acaba…!.Diyerek sistemlerini dile getirdi.” dedi

Alagöz'den 23 Nisan mesajı - Genel - URFA DEĞİŞİM GAZETESİ

Peki ne olmuştu?
2005′ te temeli atılan ve projesi bir türlü gerçekleşmeyen hastanenin 3 dönem de sağlık müdürü’nün atandığı hastane bir türlü yapım aşamasına geçmemiş, Cumhurbaşkanı’nın geçtiğimiz aylarda ani gelişinde de bu konuyla ilgili büyüktepki göstermişti.

Av.İbrahim Alagöz ;Daha kaç kez temeli atılacak ?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ALAGÖZ; “DAHA KAÇ KEZ TEMELİ ATILACAK ?”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!