1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. Viranşehir’de 6 çocuğa saldıran köpek bir dehşet daha saçtı!

Viranşehir’de 6 çocuğa saldıran köpek bir dehşet daha saçtı!

featured

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde 6 çocuğa saldıran köpeklerin 3’ünden birinin halen yakalanmadığını ve bir ineğe daha saldırdığı iddia edilirken yetkililer bu konuda dikkat edilmesi yönünde uyarılarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yaşanan olayda , Viranşehir ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’nde 13 Nisan günü yaşandı. Sokakta oyun oynayan Berat Albayrak, Hayrünnisa Güngör, Kadir Dağ, Davut Sana, Miran İçten ve Havva Kaçan isimli çocuklara, sokak köpeği saldırdı.

Çevredekilerin müdahalesiyle güçlükle köpeklerden kurtarılan yaralı çocuklar, 112 sağlık ekiplerince Viranşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan çocuklardan durumu ağır olan 3’ü, Şanlıurfa ve Gaziantep’e sevk edildi. Saldırıda köpeklerin arasında kalarak yüzü ve vücudunun çeşitli yerlerinde derin yaralar açılan Davut Sana (2), tedavi gördüğü hastanede 11 gün sonra hayatını kaybetmişti.

BİR SALDIRI DAHA YAPTI

Yaşanan bu olaydan sonra 6 çocuğa saldırıp bir çocuğun ölümüne sebep veren 3 köpekten birinin halen yakalanamadığını ve yapılan çalışmalar sonucunda bir ineğe saldırıp adeta parçaladığını, inek sahiplerinin saldırıya uğrayan ineği zor kurtarıldığı iddia edildi. Yapılan yakalama çalışmaların devam ettiğini açıklayan ekipler dikkat edilmesi yönünde uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Viranşehir’de 6 çocuğa saldıran köpek bir dehşet daha saçtı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!