1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. Genel Müdür ÖZÇINAR Suskunluğunu Bozdu. ”Hal ve hareketlerinize dikkat edin”

Genel Müdür ÖZÇINAR Suskunluğunu Bozdu. ”Hal ve hareketlerinize dikkat edin”

featured

ŞUSKİ’de meydana gelen değişimler sonrası Genel Müdür Mehmet Emin Özçınar, sosyal medya hesabından imalı bir paylaşımda bulunarak ”her iktidar geçicidir” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı ŞUSKİ Genel Müdürlüğünde değişim depremi yaşanmaya devam ederken son olarak gündeme gelen ŞUSKİ Genel Müdürü Mehmet Emin Özçınar‘ın da görevden alınacağı bilgisi şok etkisi yaramtıştı. 

13 Mart'tan itibaren hiçbir aboneyi icraya vermedik' - Genel ...

Müdür Özçınar, izindeyken bir çok daire başkanı ve müdür değişmiş yerlerine yenileri getirilmişti. Yaşanan olaylar sonrası sessizliğini koruyan Genel Müdür Özçınar, sosyal medya hesabından imalı bir paylaşımda bulundu. 

2 ay boyunca sular kesilmeyecek”

ŞUSKİ Genel Müdürü Mehmet Emin Özçınar, Aliya İzzetbegoviç’in bir sözünü paylaşarak ” “İktidara gelirseniz, hal ve hareketlerinize dikkat edin… Unutmayın ki, sonsuz iktidar yoktur. Her iktidar geçicidir ve herkes, er veya geç, önce milletin ve nihayet Allah’ın önüne hesap verecektir.” sözlerini kullandı.

Mehmet Emin ÖZÇINAR Kimdir? - Kim Kimdir? - Yerel Medyanın Gücü ...

Özçınar bir diğer paylaşımında ise; DOSTLARIM ..! Hepimiz hatamız ile,sevabımız ile insanız. Lakin…! İyi insan mutluluk, kötü insan tecrübe, Yanlış insan ders, Güzel insan iz bırakır…! Herkes hangi kategoriye girdiğine baksın…!” sözlerini kullandı.

Yaşanan bu durum sonrası Genel Müdür Mehmet Emin Özçınar‘ın kimi kastettiği bilinmezken, kurumda yaşanan değişimlere bir tepki olarak algılandı. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Genel Müdür ÖZÇINAR Suskunluğunu Bozdu. ”Hal ve hareketlerinize dikkat edin”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!