1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ MAHMUT TANAL’IN ÜZERİNE EMNİYET ARACI SÜRÜLDÜ

CHP ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ MAHMUT TANAL’IN ÜZERİNE EMNİYET ARACI SÜRÜLDÜ

featured

Sendikalı oldukları gerekçesiyle işten çıkarılan Polonez fabrikası işçilerine destek vermek için bölgeye giden CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal’ın üzerine emniyet aracı sürüldü.

POLONEZ DİRENİŞİ DEVAM EDİYOR

Tekgıda-İş Sendikası’na üye oldukları için işten çıkarılan Polonez fabrikası işçileri, başlattıkları direnişi sürdürüyor. İşçilerin hak mücadelesine destek olmak amacıyla bölgeye giden CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, işçilere dayanışma mesajı verdi.

TANAL’IN ÜZERİNE ARAÇ SÜRÜLDÜ

Mahmut Tanal, ziyareti sırasında Çatalca Emniyet Müdürü ile görüşmek istediği esnada, üzerine emniyet aracı sürüldü. Olay, büyük tepki çekti.

TEKGIDA-İŞ SENDİKASI’NDAN AÇIKLAMA

Tekgıda-İş Sendikası, sosyal medya hesapları üzerinden konuyla ilgili açıklama yaparak, “Polonez direnişine destek ziyaretinde bulunan CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Çatalca Emniyet Müdürü ile görüşmek isterken üstüne emniyetin aracı sürüldü” ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ MAHMUT TANAL’IN ÜZERİNE EMNİYET ARACI SÜRÜLDÜ
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!