1. Haberler
  2. Gündem
  3. Başkan Büyükkılıç, altın madalya sahibi Fatma Maraşlı’yı tebrik etti

Başkan Büyükkılıç, altın madalya sahibi Fatma Maraşlı’yı tebrik etti

featured

Başkan Büyükkılıç, altın madalya sahibi Fatma Maraşlı’yı tebrik etti / Haberin Peşinde Urfa

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 11. Uluslararası Fetih Kupası’nda altın madalyanın sahibi olan Spor A.Ş. Spor Kulübü’nün milli sporcusu Fatma Maraşlı’yı tebrik etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. bünyesinde faaliyetlerine devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, ulusal ve uluslararası müsabakalarda önemli başarılar elde etmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, 25-26 Mayıs 2023 tarihlerinde İstanbul Okçular Vakfı’nda düzenlenen 11. Uluslararası Fetih Kupası’nda Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübü sporcularından Fatma Maraşlı, gerçekleşen final müsabakası sonucunda altın madalyanın sahibi oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şampiyon sporcuyu tebrik ederek, “Milli sporcumuz Fatma Maraşlı, okçuluk alanında büyük başarı elde ederek göğsümüzü kabarttı. Sporcumuzu yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Kayseri’mize de böylesi altın madalyalar yakışır” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Büyükkılıç, altın madalya sahibi Fatma Maraşlı’yı tebrik etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!