1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kılıçdaroğlu: “Uyuşturucu baronlarının kökünü kazıyacağız”

Kılıçdaroğlu: “Uyuşturucu baronlarının kökünü kazıyacağız”

featured

Kılıçdaroğlu: “Uyuşturucu baronlarının kökünü kazıyacağız” / Haberin Peşinde Urfa

DEREN KOCAMANOĞLU-25.05.2023-HİBYA- CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana’da düzenlenen Millet Buluşması’nda konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“İstanbul şu anda uyuşturucu baronlarının at koşturduğu bir yer. O kadar rahatlar ki ‘Kimse bize dokunamaz.’ diyorlar. Kimse dokunmuyor onlara. Hapse girmiş uyuşturucu baronlarını bile çıkardılar. Şimdi sizin düşünmeniz lazım. Ülkeyi bu batağın içine sokanlara sizin oy vermemeniz lazım. Evladınızı düşünüyorsanız, ailenizin, komşunuzun düşünüyorsanız bu uyuşturucu barolarıyla mücadele etmeyenlere asla ve asla oy vermemeniz lazım.

Bu illetten çocuklarımızı kurtarmak gerekiyor. En fakirinden en zenginine kadar her ailenin bütçesine göre uyuşturucu satılıyor. Böyle bir pazar olur mu? Bizim evlatlarımız zehirleniyor. Her anne için evladın ne olduğunu hepimiz biliriz.

Uyuşturucu baronlarının kökünü kazıyacağız. Benim bu millete sözüm var, Allah nasip eder sizlerin oylarıyla cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturduğumda ilk yapacağım iş, uyuşturucu baronlarının kökünü kazımak olacak. Hiçbirisini Türkiye’de tutmayacağım. Fakiri, zengini bütün evlatlarımızı zehirlediler. Hepsini dışarı süreceğim. Buradaysa hepsini yakalayıp, hapse attıracağım. Böyle bir rezalet olmaz. Bunun yolu, sandığa gidecekseniz elini vicdanınıza koyup oyunu öyle kullanacaksınız. O evlatlar hepimizin evladıdır.

Bu memleketin namuslu polisleri, bürokratları var. Yeter ki siyasetçi de namuslu olsun. Siyasetçi de bu milletin hakkını ve hukukunu gözetsin. Bunu yapacağız. Hiç endişe etmesin onların gözünü çıkaracağım, bu topraklardan süreceğim.

Bir devlet, meşru zeminde olmak zorundadır. Yani bir devlet kirli paraya ihtiyaç duymaz. Eğer bir devlet, bir siyasi otorite kirli paraya ihtiyaç duyuyorsa uyuşturucu baronlarının adamı olur. Cumhurbaşkanlığı adaylığıma iki kesim çok karşı. Birisi uyuşturucu baronları diğeri de beşli çeteler. Beşli çeteleri de temizleyeceğim, uyuşturucu baronlarını da temizleyeceğim.

Madde bağımlılığı bir felakettir ve bu felaket bir toplumda, ailede huzur bırakmaz. Buradan Türkiye’nin çıkması lazım. Bunun mücadelesi sıradan bir mücadele değildir. Bu mücadele bir hak, insanlık mücadelesidir. Ayın 28’inde sandığa gideceğiz, vatanını seven sandığa gitsin.”

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kılıçdaroğlu: “Uyuşturucu baronlarının kökünü kazıyacağız”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!