1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Computex 2023’te ADATA, en yeni ürünlerini kullanıcılarla buluşturacak

Computex 2023’te ADATA, en yeni ürünlerini kullanıcılarla buluşturacak

featured

Computex 2023’te ADATA, en yeni ürünlerini kullanıcılarla buluşturacak / Haberin Peşinde Urfa

Dünyanın önde gelen bellek modülü ve USB bellek markası ADATA, oyuncu aksesuarları markası XPG ile 30 Mayıs-2 Haziran 2023 tarihleri arasında Taipei’de düzenlenecek dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından Computex 2023’e katılacak.

Bu yıl ki “XTREME Geleceğin Lideri- Sonsuz Yenilik” temasıyla ADATA, en güçlü Gen5 SSD'yi, sektör lideri CXL (Compute Express Link) bellek modülünü, CAMM (Compression Attached Memory Module), XPG FUSION 1600W Titanyum Güç Kaynağını ve profesyonel endüstriyel çözümleri içeren sürdürülebilir ve yenilikçi ürünlerini deneyimlemek üzere ziyaretçilerini Computex'teki standında bekliyor olacak.

ADATA Başkanı Simon Chen, “Pandemi insanların yaşam tarzlarını değiştirdi ancak teknolojiyi akıllı yaşama entegre etme kararlılığımız hiç değişmedi. ADATA ESG'yi uygulamaya devam ederek sürdürülebilirlik fikrini ileri taşımayı dört gözle bekliyor. 30 Mayıs'ta çevrimiçi veya fiziksel ortamda ADATA'nın yeni ürünlerinin tamamını deneyimleyebilirsiniz.” diyerek en yeni nesil ve sürdürülebilir ürünlerin sergileneceği standa ziyaretçileri davet etti.

ADATA, eşsiz SSD Soğutma Teknolojisi'nin yanında mükemmel DDR5 uyumluluğuyla öne çıkıyor

Patentli ısı dağıtma teknolojisi ile oluşturulan Gen5 SSD ile ADATA, gelecek nesil özelliklerini karşılayan iki Gen5 SSD olan Project NeonStorm ve ADATA LEGEND 970'yi piyasaya sürdü. Project NeonStorm, alüminyum alaşımı, su soğutma ve çifte fanın bir kombinasyonu olarak ısı dağıtım verimliliğini maksimize ediyor. Hem Project NeonStorm hem de LEGEND 970, PCIe Gen5 x4 iletim arabirimini kullanabiliyor ve sırasıyla saniyede 14.000MB okuma hızı/ 12.000MB yazma hızına kadar ve 10.000MB okuma hızı/ 10.000MB yazma hızına kadar çıkabiliyor ve en son nesil Intel ve AMD platformlarını destekliyor. 2022 Red Dot Tasarım Ödülü'ne layık görülmüş olan SE920 harici SSD ise, açılabilir kasa ve mikro fan içeren patentli ısı dağıtım teknolojisine ve bir sonraki nesil USB4 iletim arabirimine sahiptir ve saniyede 3.800MB'a kadar okuma hızları sağlayabiliyor

Ayrıca ADATA, bellek kapasitesini 16TB'ye kadar genişleten sunuculara yardımcı olan CXL (Compute Express Link) bellek modülünün lansmanıyla sektörde liderlik etmeyi hedefliyor. Bu sayede AI ve HPC'nin donanım sınırlamalarını iyileştirmenin yanı sıra maliyetleri de optimize etmeyi vadediyor. CAMM (Compression Attached Memory Module), SO-DIMM'den yüzde 57 daha incedir, güç tüketimini etkili bir şekilde azaltır ve ısı dağıtımını iyileştirir. Dizüstü bilgisayarlar için uygun olan DDR5 8400 MR-DIMM, en son nesil arabellek ile çift hatlı bir bellek modülü olarak veri iletim kapasitesini ikiye katlamakta ve işletim verimliliğini hızlandırıyor.

ADATA ile sürdürülebilirliği destekleyin

Çevre koruma ve sürdürülebilirliği teşvik etmek amacıyla ADATA, büyük çoğunluğu PCR (Tüketiciden Sonra Geri Dönüştürülmüş) malzemeler kullanarak HC300 ECO harici HDD ve UC310 ECO döner kapaklı USB belleği piyasaya sürdü. HC300 ECO üretiminde karbondioksit emisyonları %48 oranında azaltıldı. ECO serisindeki ürünlerin tamamı yerel kaynaklar kullanılarak üretilmiştir, böylece karbon ayak izi olabildiğince azaltılması hedeflendi. ADATA'nın yeşil depolama serisi, FSC (Orman Yönetim Konseyi) sertifikasına sahip ambalajları, tamamiyle çevre dostu malzemeler kullanılarak üretildi.

ADATA’nın endüstriyel ürünleriyle güvenlik ve verimliliğin keyfini çıkarın

ADATA, profesyonel ve bağımsız bir donanım yazılımı AR-GE ekibine sahiptir ve en son özellikleri destekleyen özelleştirilebilir donanım ürünleri geliştirmeyi amaçlamaktadır. Computex'te ADATA Industrial, dayanıklılığı, güvenilirliği ve sağlamlığı üst seviyeye çıkaran çeşitli özel depolama ürünlerini sergileyecek. 

ADATA Industrial'ın A⁺ SLC teknolojisi, 3D USB bellek ürünlerinin P/E döngülerini 100K'ya itmiştir ve endüstriyel uygulamalar için daha ekonomik ve daha uzun ömürlü çeşitli endüstriyel SSD'ler ve CFast hafıza kartlarına ayrıca fuarda yer verecek. 

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Computex 2023’te ADATA, en yeni ürünlerini kullanıcılarla buluşturacak
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!