1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Eskişehir Senfoni Orkestrası ‘Karsu’yla bir konser verdi

Eskişehir Senfoni Orkestrası ‘Karsu’yla bir konser verdi

featured

Eskişehir Senfoni Orkestrası ‘Karsu’yla bir konser verdi / Haberin Peşinde Urfa

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) iş birliğiyle düzenlenen konserin solisti sevilen sanatçı Karsu Dönmez, orkestra şefi ise Özgür Sevinç oldu.

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) iş birliğiyle düzenlenen konserin solisti sevilen sanatçı Karsu Dönmez, orkestra şefi ise Özgür Sevinç oldu.

Karsu Dönmez, yitirdiği on yedi yakını başta olmak üzere depremde yitirilen herkesi şarkılarıyla andı. Şarkıların arasında dinleyiciyle sohbet etmesi dinleyicilerin konsere olan ilgisini diri tutarken, anlattıkları hem ağlattı, hem güldürdü.

Konserin sonunda Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen sahneye çıkarak Karsu Dönmez’e, orkestra şefine ve Senfoni Orkestrası’na teşekkür etti. Büyükerşen, sanatçılara konserin anısına birer plaket sundu. Karsu’ya ise çınar ağacından yapılmış özel bir Atatürk büstü verirken “Cumhuriyetin 100. yılında kurucumuz büyük Atatürk’ün bu heykelciğini cumhuriyetin yetiştirdiği sanatçımız Karsu’ya vermekten mutluyum” dedi.

Gelecek programda Ender Sakpınar’ın orkestra şefliğinde, dünyanın en büyük keman virtüözlerinden Maxim Vengerov, genç ve yetenekli viyolonsel virtüözü Sandra Lied Haga, Türkiye’nin önemli keman ve viyola sanatçısı, akademisyen Özcan Ulucan ve başarılı piyanist Birsen Ulucan solist olarak sahnede ağırlanacak. 17 Nisan Pazartesi günü Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde verilecek konser müzikseverlerin beğenisine sunulacak.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eskişehir Senfoni Orkestrası ‘Karsu’yla bir konser verdi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!