1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Liseli gençler iftarda buluştu

Liseli gençler iftarda buluştu

featured

Liseli gençler iftarda buluştu / Haberin Peşinde Urfa

AFYONKARAHİSAR – 03.04.2023 – HİBYA – Afyonkarahisar İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Diyanet Gençlik Merkezi’nde liseli gençlere yönelik iftar programı düzenlendi.

Programa İl Müftü yardımcısı Harun Yılmaz, Gençlik Koordinatörleri ve gençler katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, İl Müftü yardımcısı Harun Yılmaz'ın selamlama konuşmalarıyla devam etti.

Programda, Diyanet İşleri Başkanlığınca bu yıl ramazan teması olarak belirlenen “Ramazan ve Dayanışma” konulu, gönüllü gençlerin hazırladığı sokak röportajı ve liseli gençlerle yapılan etkinliklerin slaytı izlendi.
Musiki dinletisinin ardından diş kirası olarak çeşitli hediyeler verildi. Program sonunda gençler memnuniyetlerini ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.


Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Liseli gençler iftarda buluştu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!