1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Belen’de acil yıkılacak binalarda yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları başladı

Belen’de acil yıkılacak binalarda yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları başladı

featured

Belen’de acil yıkılacak binalarda yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları başladı / Haberin Peşinde Urfa

HATAY – 09.03.2023 – HİBYA -Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından, Hatay Belen’de Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı görevlilerince yapılan hasar tespit çalışmaları sonucu ağır hasarlı olan, çevreye tehlike arz eden acil yıkı

Belen Kaymakamlığınca tarafından bu yapıların yıktırılıp tehlikenin ortadan kaldırılması amacıyla, ihalesi yapılarak  Sarımazı, Kömürçukuru ve Benlidere mahallelerinde yıkım ve enkaz kaldırılma çalışmaları başlatıldı. Güvenlik görevlilerince yıkım, enkazını kaldırma, nakliyesi ve depolama aşamalarında her türlü tedbirler alındı.  

Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz beraberinde, ilçeye geçici görevle görevlendirilen Koordinatör Denizli/Baklan Kaymakamı Onur Alp Bıçakçı ile birlikte çalışma alanlarında incemeler yaparak, Çevre Şehircilik Bakanlığı personellerinden yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Belen’de acil yıkılacak binalarda yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları başladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!