1. Haberler
  2. Gündem
  3. Hatay’da enkaz altında kalan bir çocuk 68 saat sonra kurtarıldı

Hatay’da enkaz altında kalan bir çocuk 68 saat sonra kurtarıldı

featured

Hatay’da enkaz altında kalan bir çocuk 68 saat sonra kurtarıldı / Haberin Peşinde Urfa

İstanbul İtfaiyesi Arama Kurtarma Ekipleri ile diğer bazı kurtarma ekiplerinin yoğun çalışmasıyla, depremden tam 68 saat sonra bir çocuk enkazdan sağ kurtarıldı. Kurtarılan Helen bebeğin sağlık durumunun ilk belirlemelere göre iyi olduğ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB), Türkiye’nin güney doğusunu etkileyen şiddetli depremin ardından 1.459 personel, 400 iş makinesi ve hizmet aracı ile Hatay’da arama kurtarma ve yardım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İstanbul İtfaiyesi Arama Kurtarma Ekipleri ile diğer bazı kurtarma ekiplerinin yoğun çalışmasıyla, depremden tam 68 saat sonra bir çocuk enkazdan sağ kurtarıldı. Kurtarılan Helen bebeğin sağlık durumunun ilk belirlemelere göre iyi olduğu belirlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin(İBB) 877 kişilik teçhizatlı arama kurtarma takımı, bölgede şu ana kadar toplam 195 kişiyi enkazdan canlı olarak kurtardı.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hatay’da enkaz altında kalan bir çocuk 68 saat sonra kurtarıldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!