94 yaşındaki Zhang Jinyuan 2023 Uluslararası Başarı Ödülü’nü aldı

94-yasindaki-zhang-jinyuan-2023-uluslararasi-basari-odulunu-aldi-GxxBBrhP.jpg

94 yaşındaki Zhang Jinyuan 2023 Uluslararası Başarı Ödülü’nü aldı / Haberin Peşinde Urfa

Uluslararası Hemşireler Konseyi ve Florence Nightingale Uluslararası Vakfı tarafından yapılan seçimin ardından Nanchang Birinci Hastanesi Hemşirelik Bölümü eski müdürü Zhang Jinyuan, 2023 Uluslararası Başarı Ödülü’nü kazandı.

Uluslararası Hemşireler Konseyi ve Florence Nightingale Uluslararası Vakfı tarafından yapılan seçimin ardından Nanchang Birinci Hastanesi Hemşirelik Bölümü eski müdürü ve 39. Nightingale Madalyası sahibi Zhang Jinyuan, 2023 Uluslararası Başarı Ödülü’nü kazandı.

Jiangxi eyaletinin Kızıl Haç Derneği tarafından verilen bilgiye göre, Zhang Jinyuan, 40 yılı aşkın bir süreli klinik hemşirelik işleriyle uğraştı. Zhang emekli olduktan sonra 1999’da bir toplum gönüllü hizmet sistemi kurdu ve profesyonel hemşirelik uygulamalarını topluma yaydı.

94 yaşındaki Zhang Jinyuan, hala gönüllü hizmetlerinin ön cephesinde çalışıyor ve toplam gönüllü hizmet süresi 26 bin saati aştı.

Zhang ayrıca toplum-hastane-aile-gönüllü evde bakım zinciri şeklindeki hizmet modeli ve akıllı ihtiyar bakımı hizmet platformunu başlattı.

Kaynak: Çin Uluslararası Radyosu
Hibya Haber Ajansı

Exit mobile version