1. Haberler
  2. Eğitim
  3. 750 engelli öğretmenin ataması yapılacak: Bakan Özer başvuru tarihini duyurdu

750 engelli öğretmenin ataması yapılacak: Bakan Özer başvuru tarihini duyurdu

featured

750 engelli öğretmenin ataması yapılacak: Bakan Özer başvuru tarihini duyurdu / Haberin Peşinde Urfa

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 750 engelli öğretmen ataması için ön başvuruların 8-12 Kasım tarihleri arasında alınacağını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığınca, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kapsamında 750 engelli öğretmen ataması yapılacak.

Bakan Özer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrasında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde 750 engelli öğretmen atamasının yapılacağı müjdesinden sonra atama takvimini belirlediklerini ifade ederek, “2018 – 2020 yıllarındaki Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na katılanlar arasından atama yapılmak üzere, 8 – 12 Kasım tarihleri arasında ön başvurular alınacak. Tercihlerin yapılması ve onay süreci 22 – 26 Kasım 2021 tarihleri arasında, atamalar ise 3 Aralık’ta yapılacak” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 bin öğretmen atamasının ardından 750 engelli öğretmen atama müjdesinin kendilerini çok sevindirdiğini belirten Bakan Özer, “Öğretmen adayları adına Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

MEB,Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer,Mahmut özer,engelli,başvuru


0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
750 engelli öğretmenin ataması yapılacak: Bakan Özer başvuru tarihini duyurdu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!