1. Haberler
  2. Eğitim
  3. 2021 YKS sınavı üzerine ÖSYM’den “maske” açıklaması

2021 YKS sınavı üzerine ÖSYM’den “maske” açıklaması

featured

2021 YKS sınavı üzerine ÖSYM’den “maske” açıklaması / Haberin Peşinde Urfa

2021 YKS sınavı, 26 Haziran 2021 tarihinde ÖSYM sınav takviminde açıklanırken ÖSYM’den maske açıklaması geldi. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün sınava girecek olan adaylar ve gözetmenler için pandemi şartlarını açıkladı. Öte yandan Aygün, 15 dakika kuralını tekrardan hatırlattı!

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Yükseköğretim Kurumları Sınavı üzerine açıklamalarda bulundu. Hem gözetmenler hem sınava girecek olan adaylar, okul binalarına girmeden önce sınav merkezi “dezenfekte” edileceğini açıklayan Aygün, sınav binalarının bahçelerine “sınava girecek olan adayların yakınları” alınmayacağını açıkladı.

Sınavda maske çıkartılacak mı?

Prof. Dr. Halis Aygün, adayların her birine “el dezenfektanı” verileceğini açıklarken sınav esnasında aday, maskesini çıkartabilecek. Gözetmenler ve sınav görevlileri maskelerini çıkartmayacak açıklamasında bulundu.

15 dakika kuralı devam ediyor mu?

Prof. Dr. Halis Aygün, ÖSYM’nin en çok dikkat çeken “15 dakika kuralının” bu sınavda da geçerli olduğunu açıkladı. Aygün “Adaylar, sabah oturumlarında saat 10.00’dan sonra, öğleden sonra oturumunda ise saat 15.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacak” açıklamasında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2021 YKS sınavı üzerine ÖSYM’den “maske” açıklaması
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!