1. Haberler
  2. Yaşam
  3. 2 ay boyunca sular kesilmeyecek

2 ay boyunca sular kesilmeyecek

featured

ŞUSKİ Genel Müdürü Mehmet Emin Özçınar, “talimatıyla 2 ay boyunca, tabii bu sağlık bakanlığımızın öngörüsü 3 ay olursa 3 ay 3 ay boyunca da hiçbir vatandaşımız icraya verilmeyecek, sular kapatılmayacak” dedi.

ŞUSKİ Genel Müdürü Mehmet Emin Özçınar, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü’nde basın toplantısı düzenledi. Müdür Özçınar, basın toplantısında talimatlar doğrultusunda iki ay boyunca suların kesilmeyeceğini ifade etti.

İşte Özçınar’ın basın toplantısında satır başları:

‘’ Şanlıurfa ŞUSKİ Genel Müdürlüğü olarak abonelerimizin su borçlarına yönelik bilgilendirme amaçlı önceden hazırlanmış düzenli olarak gönderilen borç bildirim ihbarnamesini, bazı sosyal medya hesaplarında Şanlıurfa ŞUSKİ Genel Müdürlüğünün vatandaşı icraya verdiği ve su kesintisine gidildiği şeklinde kasıtlı olarak ve saptırılarak paylaşılmıştır.

Doğrusu ise salgın hastalığın başlamasıyla birlikte 211 abonenin kapatılan suyu hemen açılmış, su kesintileri tamamen durdurulmuş ve yeni icra işlemleri de başlatılmıştır. Halk sağlığı nedeniyle su borcundan dolayı hiçbir abonenin suyu kesilmeyeceği 13 Mart 2020 tarihinde ŞUSKİ Genel Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabı aracılığı ile halkımıza duyurulmuştur’’ifadelerine yer verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2 ay boyunca sular kesilmeyecek
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!